Olivy zelené plněné ančovičkou 360g
Detailní popis produktu
Charakteristika
Firma Cantoliva působí na trhu od roku 1970. Specializují se na výrobu a prodej naládaných oliv a zeleniny. Olivy plněné ančovičkou mají pevnou strukturu. Jsou naložené ve slaném nálevu. Výraznou chuť oliv podtrhuje lehce slaná ančovička. Kombinace ančovičky a olivy je příjemně vyvážená.
Složení
Zelené olivy vypeckované, voda, ančovičková pasta 6 %, (ančovičky, zahušťovadlo E-401), sůl, zvýrazňovač chuti: E-621, regulátor kyselosti: kyselina mléčná a citronová, stabilizátor: E-327, antioxidant: kyselina askorbová. Alergen: ryby.
Skladování
Dobře uzavřený obal skladujte v temnu a chladu. Po otevření olivy skladujte v ledničce. Spotřebujte cca do jednoho týdne od otevření.
Nutriční hodnoty ve 100 g
- Energie: 473 kJ / 114 kcal
- Tuky: 6,2 g
- Nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
- Sacharidy: 6,2 g (z toho cukry 0,2 g)
- Vláknina: 3,5 g
- Bílkoviny: 1,3 g
- Sůl: 1,6 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Olivy a tremoco |
|---|---|
| EAN: | 5604253036530 |
| Drhu: | zelené olivy |
| Typ: | plněné ančovičkou |
| Odrůdy: | |
| Hmotnost brutto: | 360 g |
| Hmotnost netto: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Firma Cantoliva má tradici od roku 1970. Specializuje se na výrobu nakládaných oliv a nakládané zeleniny. Za velmi krátkou dobu se vypracovala na významnou portugalskou firmu v tomto segmentu trhu. My jsme dlouho hledali kvalitního dodavatele různných druhů oliv a po roce hledání jsme byli konečně úspěšní. Od firmy Cantoliva máme dva druhy plněných oliv (s mandlí a s ančovičkou). Zajímavé jsou podle nás olivy z odrůdy Galega. Má malé plody s velmi specifickou chutí. Je to nejrozšířenější odrůda pěstovaná v Portugalsku. Doporučujeme pokapat olivy olivovým olejem a posypat oreganem. Kromě oliv od nich dovážíme také portugalskou specialitu - tremoco. Je to naložená lupina ve slaném nálevu. Kdo nezná, tak rozhodně doporučuji ochutnat. Ale pozor, je to celkem návyková potravina :-).
