Olivy černé s peckou 360g

59 Kč
Skladem
  • Vyrobeno v: Portugalsku

 

  • Hmotnost brutto: 360 g
  • Hmotnost netto: 210 g

 

  • Cena za kilogram: 164 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Charakteristika

Firma Cantoliva působí na trhu od roku 1970. Zabývá se výrobou  a prodejem nakládaných oliv a zeleniny. Aby bylo dosaženo černé barvy u všech oliv ve skleničce musí při výrobě proběhnout proces oxidace oliv. Tímto procesem se dosáhne tmavé černé barvy. Jedná se o vyzrálé olivy s příjemnou jemnou chutí. Mají tvrdou strukturu. Kolem pecky je chuť olivy nejvýraznější. Chuťově jsou výraznější než olivy vypeckované.

Složení

Olivy celé, voda, sůl, stabilizátor: E-579.

Skladování

Dobře uzavřený obal skladujte v temnu a chladu. Po otevření olivy skladujte v ledničce. Spotřebujte cca do jednoho týdne od otevření. 

Nutriční hodnoty ve 100 g

  • Energie: 360 kJ / 86 kcal
  • Tuky: 6 g
  • Nasycené mastné kyseliny: 1 g 
  • Sacharidy: 1 g (z toho cukry 0,3 g)
  • Vláknina: 9,9 g
  • Bílkoviny: 1,7 g
  • Sůl: 2,6 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Olivy a tremoco
Drhu: černé olivy
Typ: s peckou ve slaném nálevu
Odrůdy:
Hmotnost brutto: 360g
Hmotnost netto:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Firma Cantolivatradici od roku 1970. Specializuje se na výrobu nakládaných oliv a nakládané zeleniny. Za velmi krátkou dobu se vypracovala na významnou portugalskou firmu v tomto segmentu trhu. My jsme dlouho hledali kvalitního dodavatele různných druhů oliv a po roce hledání jsme byli konečně úspěšní. Od firmy Cantoliva máme dva druhy plněných oliv (s mandlí a s ančovičkou). Zajímavé jsou podle nás olivy z odrůdy Galega. Má malé plody s velmi specifickou chutí. Je to nejrozšířenější odrůda pěstovaná v Portugalsku. Doporučujeme pokapat olivy olivovým olejem a posypat oreganem. Kromě oliv od nich dovážíme také portugalskou specialitu - tremoco. Je to naložená lupina ve slaném nálevu. Kdo nezná, tak rozhodně doporučuji ochutnat. Ale pozor, je to celkem návyková potravina :-). 

cantoliva