3000g olivy zelené vypeckované

230 Kč
Skladem
  • Vyrobeno v: Portugalsku

 

  • Hmotnost brutto: 3 000 g
  • Hmotnost netto: 1 450 g

 

  • Cena za kilogram: 77 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Charakteristika

Firma Cantoliva působí na trhu od roku 1970. Zabývají se výrobou a prodejem nakládaných oliv a zeleniny. Zelené vypeckované olivy patří spolu s černými bez pecky k těm nejoblíbenějším, proto vám je nabízíme i ve větším gastro balení.

CerFis Tip: Dávejte pozor na pecky i u vypeckovaných oliv. Někdy se stane, že se na nějakou pecku zapomene.

Složení

Olivy vypeckované, voda, sůl, regulátor kyselosti  E-270 a E-330, konzervant E-327 a antioxidant E-300

Skladování

Dobře uzavřený obal skladujte v temnu a chladu. Po otevření olivy skladujte v ledničce. Spotřebujte cca do jednoho týdne od otevření. 

Nutriční hodnoty ve 100 g

  • Energie: 642 kJ / 156 kcal
  • Tuky: 15,7 g
  • Nasycené mastné kyseliny: 2,4 g
  • Sacharidy: <1 g (z toho cukry <0,5 g)
  • Vláknina: 5,3 g
  • Bílkoviny: 1,1 g
  • Sůl: 3 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Olivy a tremoco
Drhu: zelené olivy
Typ: vypeckované ve slaném nálevu
Odrůdy:
Hmotnost brutto: 3000g
Hmotnost netto: 1450g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Firma Cantolivatradici od roku 1970. Specializuje se na výrobu nakládaných oliv a nakládané zeleniny. Za velmi krátkou dobu se vypracovala na významnou portugalskou firmu v tomto segmentu trhu. My jsme dlouho hledali kvalitního dodavatele různných druhů oliv a po roce hledání jsme byli konečně úspěšní. Od firmy Cantoliva máme dva druhy plněných oliv (s mandlí a s ančovičkou). Zajímavé jsou podle nás olivy z odrůdy Galega. Má malé plody s velmi specifickou chutí. Je to nejrozšířenější odrůda pěstovaná v Portugalsku. Doporučujeme pokapat olivy olivovým olejem a posypat oreganem. Kromě oliv od nich dovážíme také portugalskou specialitu - tremoco. Je to naložená lupina ve slaném nálevu. Kdo nezná, tak rozhodně doporučuji ochutnat. Ale pozor, je to celkem návyková potravina :-). 

cantoliva